بیاید برنج سرخ کرده چینی بپزیم :)

Chinese_Shrimp_Fried_Rice_IMG_8133-thumb-960x541-270654

این برنج سرخ کرده جالب، خود یک غذای کامل است و وقتی همه چیز حاضر باشد پختن آن فقط ۱۰ دقیقه طول می کشد. شما می توانید با اضافه کردن چیزهای دیگر (مثل مرغ پخته شده یا قارچ) غذای دیگری به دست آورید.

وسایل مورد نیاز برای ۴ نفر:

15 گرم کره
۱۵ گرم کره
دو عدد تخم مرغ
دو عدد تخم مرغ
45 میلی لیتر آب
۴۵ میلی لیتر آب
115 گرم نخود فرنگی
۱۱۵ گرم نخود فرنگی
225 گرم برنج پلویی
۲۲۵ گرم برنج پلویی
کاهوی چینی
کاهوی چینی
225 گرم میگو
۲۲۵ گرم میگو
یک پیاز کوچک
یک پیاز کوچک
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
150 گرم آبگوشت مرغ
۱۵۰ گرم آبگوشت مرغ
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک حبه سیر
یک حبه سیر
یک تکه کوچک ریشه زنجبیل
یک تکه کوچک ریشه زنجبیل
نصف قاشق غذاخوری نمک
نصف قاشق غذاخوری نمک

 

طرز تهیه:

۱-  برنج را بپزید. نخود ها را در آب جوشی که کمی نمک ریخته اید پنج دقیق بپزید و بعد آبکش کنید.

۲- پوست زنجبیل را بکنید و آن را خرد کنید. پوست سیر را بکنید و آن را له کنید. پیاز و کاهوی چینی را خرد کنید.

۳- روغن را در یک ماهی تابه بزرگ حرارت دهید و پیاز، سیر و زنجبیل را به مدت پنج دقیقه آهسته سرخ کنید. در تمام مدت مخلوط را بهم بزنید.

۴- کاهوی چینی یا سبزی ایرانی را که خرد کرده اید به ماهیتابه اضافه کنید. حدود یک دقیقه با حرارت زیاد آنها را بپزید. در تمام مدت آن را بهم بزنید.

۵- برنج، آبگوشت مرغ، سس سویا را اضافه کنید. سپس میگو و نخود را اضافه کنید. آنها را مخلوط کنید بگذارید یک دو دقیقه بپزد.

۶- تخم مرغ ها را بهم بزنید. وسط برنج را گود کنید، تخم مرغ ها را در گودی بریزید و بگذارید چند دقیقه بپزد. سپس طوری بهم بزنید که تخم مرغها قاطی برنج شود.

 

چون این غذا طعم بسیار جالبی دارد توصیه میکنیم مثل شرقی ها یعنی برنج را در کاسه سرو کنید.

انتشار مطالب بدونِ درج منبع کارِ صحیحی نیست!

دسته‌بندی‌ها: خوردنی ها

برچسب‌ها: ,,,,

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.