خوراک پای ماهیگیر

imageRecipeFishermansPie-2x__hero

این پای غذای گرمی است که مناسب روزهای سرد است، با یاد گرفتن این غذا، دو کار مفید نیز یاد میگیرید. این دو کار عبارتند از…

۱- چگونگی تهیه پوره سیب زمینی

۲- چگونگی درست کردن سس سفید

با عوض کردن نوع ماهی یا اضافه کردن ۱۱۵ گرم میگو، می توانید نوع غذا را عوض کنید.

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:

900 گرم سیب زمینی
۹۰۰ گرم سیب زمینی
55 گرم آرد
۵۵ گرم آرد
55 گرم پنیر رنده شده
۵۵ گرم پنیر رنده شده
85 گرم کره
۸۵ گرم کره
دو عدد تخم مرغ آپز
دو عدد تخم مرغ آپز
جعفری
جعفری
450 گرم ماهی دودی
۴۵۰ گرم ماهی دودی
450 گرم ماهی سفید
۴۵۰ گرم ماهی سفید
a062164418154102a
۶۰۰ میلی لیتر شیر
کمی نمک و فلفل
کمی نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

۱- اجاق را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۶ درجه گاز تنظیم کنید، پوست سیب زمینی ها را بکنید و آنها را در یک قابلمه بجوشانید.

۲- در حالی که سیب زمینی در حال آماده شدن است ماهی را به قطعه های ۲/۵ سانتیمتری خرد کنید. تخم مرغ آب پز و جعفری را هم خرد کنید.

۳- سپس سس سفید را آماده کنید، ۵۵ گرم کره را در یک قابلمه آب کنید. آرد را اضافه کنید و آن را به هم بزنید تا به صورت خمیر سفت درآید.

۴- به تدریج، شیر را به مخلوط اضافه کنید. روی حرارت کم آن را بپزید و آن را بهم بزنید. جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید.

۵- پس از پختن سیب زمینی ها، آب آنها را بگیرید و آنها را پوره کنید. بقیه کره را با کمی شیر، نمک و فلفل بهم بزنید.

۶- ماهی و تخم مرغ خرد شده را به ظرف اضافه کنید. روی آنها سس بریزید، با قاشق سیب زمینی را روی آنها قرار دهید و روی آن پنیر بپاشید.

 

پای را حدود ۳۰ دقیق بپزید تا بالای سیب زمینی ها به طور یکنواخت، قهوه ای شود. این غذا را با سبزیهای مثل نخود یا گل کلم سرو کنید.

نشر مطالب بدونِ درجِ منبع کار صحیحی نیست!

دسته‌بندی‌ها: خوردنی ها

برچسب‌ها: ,,,,,,

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.