خوراک پنیر و سیب زمینی!

FNM_040111-Easter-Sides-013_s4x3.jpg.rend.sni18col

این غذای خوشمزه هم برای ناهار و هم برای شام مناسب است ولی میتوانید پنیر آن را حذف کنید و غذایی را که به دست می آورید به عنوان یک غذای گیاهی یا گوشت سرخ کرده میل نمایید. پختن این غذا یک ساعت و نیم طول می کشد

مواد لازم برای ۴ نفر:

یک عدد تخم مرغ
یک عدد تخم مرغ
115 گرم پنیر رنده شده گرویر با چدار
۱۱۵ گرم پنیر رنده شده گرویر با چدار
675 گرم سیب زمینی متوسط تا بزرگ
۶۷۵ گرم سیب زمینی متوسط تا بزرگ
150 میلی لیتر کرم دو رنگ
۱۵۰ میلی لیتر کرم دو رنگ
30 گرم کره
۳۰ گرم کره
یک پیاز بزرگ
یک پیاز بزرگ
نمک و فلفل
نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

۱- فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۴ درجه گاز تنظیم کنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و آن ها را قاچ کنید. قاچ ها را در یک کاسه آب قرار دهید.

۲- پیاز را خرد کنید، کره را روی حرارت کم در قابلمه آب کنید و پیاز را داخل آن بپزید تا کمی نرم شود.

۳- پنیر را رنده کنید، به ظرف آشپزی کره بزنید و یک لایه سیب زمینی قاچ شده در کف ظرف بچینید. با قاشق مقداری پیاز روی آن بریزید.

۴- فلفل و نمک را اضافه کنید، سپس روی آنها پنیر بپاشید، به گذاشتن یک لایه سیب زمینی، پیاز و پنیر ادامه بدهید. بالاترین لایه سیب زمینی باشد.

۵- تخم مرغ را با یک چنگال با کرم مخلوط کنید. آن را روی سیب زمینی ها بریزید و بقیه پنیر را روی آن بپاشید.

۶- غذا را حدود یک ساعت و نیم بپزید. با یک کارد امتحان کنید که غذا کاملاً پخته باشد.

 

میل کردن این غذا:

این غذای خوشمزه برای دوستان گیاهخوار هم چیز خوبی است. آن را باجعفری تزئین کنید و به همراه سبزی تازه یا سالاد سرو کنید.

 

نشر مطالب بدون درجِ منبع کارِ صیحی نیست!

دسته‌بندی‌ها: خوردنی ها

برچسب‌ها: ,,,,,,,

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.