بیسکویت!

de6b9e60ac019b7b69551e67f1bd9519

بیسکویت از دو واژه لاتین bis به معنی دوبار و coquere به معنای پخته شده تشکیل شده، که روی هم معنی دوبارپخته شده را میدهد.

در قرون وسطی تخم مرغ و مغزهای چرخ شده در بیسکویت رایج بود. تخم مرغ در بیسکویت باعث ترد شدن آن میشد، بعد ها بیسکویت های شکلاتی و یخچالی در جهان شروع به تولید شد.

cc2fa59a2eaffbd01a69cccd33747d5e

مواد تشکیل دهنده بیسکویت:
آنزیم ها
شیرین کننده ها
روغن
شیر
تخم مرغ
امولسیون کننده ها
مواد پوک کننده و ترد کننده
مغزها مانند پسته، گردو، بادام، فندق و…

امروزه در جهان بیسکویت های فانتزی و متنوعی تولید میشود، صنعت بیسکویت بسیار پیشرفت کرده و بیسکویت هایی با رنگ های زنده دنیا، شخصیت های کارتونی، وسایل روزمره زندگی و…تولید میشود.

این تنوع بی نظیر موجب تحریک اشتهاء در انسان و علاقه مندی کودکان به این خوراکی قدیمی میشود.

دسته‌بندی‌ها: خوردنی ها

برچسب‌ها: ,,

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.