ریسی پیسی!

fe9c4431c29683fadfb9c788a9738085

ریسی پیسی را میتوان با سالاد سبز نیز به عنوان غذای اصلی به سر میز برد. برای ریسی پیسی نسبت به پخت برنج کمی آب بیشتر لازم است. برنج ریسی پیسی باید شُل و آب آن خیلی بخار نشده باشد. ژامبون نیز میتواند جایگزین چربی شود.

مواد لازم برای تهیه ریسی پیسی:

۲ عدد پیازچه با دُم سبز آن

۶۰ گرم ژامبون

۸۰ گرم کره

۱ لیتر سوپ گوشت

۴۰۰ گرم نخود

۲۵۰ گرم برنج گرده

۵۰ گرم رنده پنیر پارمزان

“هر پرس این غذا ۵۳۵ کالری دارد”

طرز تهیه:

  • پیازچه ها را میشوییم می گذاریم آب آن برود و همراه با یک برگ سبز پیازچه خرد میکنیم.
  • ژامبون را چهارگوش چهارگوش میبریم.
  • ۴۰ گرم از کره را در یک قابلمه آب می کنیم و پیازچه را در آن سرخ می کنیم تا شیشه ای شود. ژامبون را اضافه میکنیم و در حال همزدن ۵ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تغییر نماید.
  • سوپ گوشت را داغ میکنیم.
  • نخودها را در یک آبکش زیر شیر آب می شوییم و صبر میکنیم تا آب آن کاملاً رد شود. نخود را به پیازچه و ژامبون اضافه نموده و بعد قابلمه را تکان میدهیم تا کره روی نخود ها پخش شود.
  • یک دوم، فنجان از سوپ گوشت را در یک قابلمه ریخته و شروع به پخت می کنیم.
  • برنج را در یک صافی زیر شیر آب سرد آنقدر می شوییم تا آب برنج زلال شود، برنج شسته را روی نخودها ریخته و با ملایمت هم میزنیم.
  • یک دوم، لیتر از سوپ گوشت اضافه کرده و درجه حرارت را کم می کنیم، در قابلمه را میگذاریم و آنقدر می پزیم تا تمام سوپ گوشت جذب شود.
  • باقیمانده سوپ گوشت را هرچند یکبار فنجان فنجان اضافه میکنیم تا تمام سوپ به خورد غذا برود.
  • برنج با همه این مخلفات ۲۰ دقیقه دیگر میپزیم تا یک پلوی شُل به دست آید.
  • برنج باید آنقدر شل باشد که بتوان باقیمانده کره و نصف از رنده پنیر را روی آن ریخت و با ملایمت هم زد.

ریسی پیسی را در یک ظرف از پیش گرم شده سر میز می بریم و باقیمانده پنیر را همراه آن سرو می نمائیم.

 

دسته‌بندی‌ها: خوردنی ها

برچسب‌ها: ,,,,

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.