طرز تهیه نان سیر دار!

15613421224666116917912177190122109251252

برای پختن یک باگت فرانسوی سیردارِ داغ با لیمونا همراه شوید

مواد لازم: برای یک نان باگت سفید ( نان فرانسوی) به وزن ۵۰۰ گرم
۱۲۵ گرم کره باز شده (نرم)
۳ حبه سیر (اگر مایل باشیم کمی بیشتر)
یک قاشق چایخوری نمک
کمی جعفری
کمی تره (یا کمی سبزی معطر دیگر)
یک باگت سفید ۵۰۰ گرمی (یا چند باگت کوچک که جمعاً ۵۰۰ گرم باشد)

هر نان در حدود ۲۳۴۰ کالری دارد

21213714521687223592191802531455332129230234

طرز تهیه:
کره را میزنیم تا کاملاً نرم شود، حبه های سیر را پوست گرفته ریز ریز خرد می کنیم. روی آن نمک می ریزیم و با پشت کارد له کرده، با کره مخلوط می کنیم.
سبزی هارا در آب سرد شسته می گذاریم آب آن رد شود. سپس آن را خیلی ریز خرد می کنیم و به کره سیر اضافه کرده کاملاً مخلوط می نمائیم. اگر بخواهیم باز کمی نمک می ریزیم.
آنگاه فر را قبلاً تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس نان سفید را به فاصله ۲ یا ۳ سانتیمتر کج کج (اوریب) می بریم. به طوریکه انتهای ورقه های نان از هم جدا نشود. آنگاه کره سیردار را توی اوریوهای نان می مالیم. به هر دو طرف ورقه نان و بعد باگت را توی آلومینیوم پیچیده در طبقه وسط فر ۲۰ دقیقه می پزیم.

تهیه و تنظیم: لیمونا

“نشر مطالب بدونِ منبع کار صحیحی نیست”

دسته‌بندی‌ها: خوردنی ها

برچسب‌ها: ,,,

دیدگاه خود را ارسال کنید

آدرس ایمیل شما در هیچ‌جا منتشر نخواهد شد.